Jump to content

Cerere Staff | Sorinachee


Recommended Posts

1. Numele real: Sorin Ene
2. Nickname: Sorinachee
3. Varsta(minim 14 ani): Am 21 de ani.
4. Primele 7 cifre din CNP: 5010713
5. Discord (Obligatoriu): Sorin#2637
6. Sectiunea dorita: Survival
7. Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie & minim 24): O data cu redeschiderea serverului pot afisa in reply si o poza, dar peste 24h (Undeva pe la 30-33).
8. Ce calitati trebuie sa aibe un membru Staff (detaliază în minim de 30 de cuvinte): Membrii Staff (Helperi, Administratori etc) reprezinta in mod direct "pagina principala", poate chiar "coperta" serverului. Cu ei interactioneaza toti jucatorii de la intrebari de incepatori, pana la cele mai dificile situatii in care se pot afla jucatorii, acestia dintai avand obligatia sa ii rezolve in cel mai scurt timp. Calitatea principala a unui membru staff, vorbind subiectiv, este perseverenta in a raspunde concret, fara erori in mesaj jucatorilor ce semnaleaza intrebari/probleme. Alte calitati importante pe care un membru staff trebuie sa le aiba sunt comportamentul calm, promptitudinea, cunostintele despre jocul in sine, dar si asupra particularitatilor serverului Gods-Realm. 
9. Ai citit regulamentul?: Da.
10. Cât timp poti dedica serverului zilnic/Intre ce interval? (dimineața/amiaza/seara): Marti,Miercuri (17:00 - 23:00), Luni,Joi,Vineri,Sambata,Duminica (07:30 - 01:00) | Am omis pauzele de tigari/cafea/mancare. Programul de Luni,Joi,Vineri este usor alterat de serviciu. Lucrand de acasa imi permit sa stau cu laptopul personal deschis tot timpul, fiind situat pe birou, astfel ca vad orice intrebare pe discord/server mc si pot sa le raspund. Evident, jobul imi impune si sedinte (care pot dura de la 10 minute pana la 2 ore, dar acestea le anunt la invoire cu o zi, poate chiar 2 inainte).
11. Esti constient in caz de inactivitate fara scutire ca o sa fii sanctionat cu remove?: Da.
12. Alte precizări?: Dovada orelor jucate o sa o atasez intr-un mesaj de raspuns la topicul acesta cand serverul se va deschide. 🙂 Multa bafta si va iubesc pe toti! 🙂 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...