Jump to content

Areanydd

Chairman
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Profile Song

Other groups

Verified

Areanydd last won the day on February 10

Areanydd had the most liked content!

4 Followers

About Areanydd

 • Birthday 06/22/2001

Recent Profile Visitors

481 profile views

Areanydd's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Collaborator
 • First Post
 • One Month Later
 • Week One Done
 • Dedicated

Recent Badges

11

Reputation

 1. Salut, imi place cererea ta si este bine formulata dar chestia este ca avem deja prea multi membrii in echipa staff, momentan nu mai cautam.. Imi pare rau. T/C
 2. Comunitatea Gods Realm isi doreste o dezvoltare cat mai frumoasa si vrea sa ofere jucatorilor o experienta cat mai placuta pe forum-ul nostru. Pentru a nu exista neînţelegeri, va rugăm să acordaţi 10 minute la acest regulament şi să-l citiţi. Fiind o comunitate noua de Minecraft din Romania, regulamentul este unul destul de detaliat. Incalcarea unei reguli din regulament atrage asupra ei pedepsele mentionate. 1. Egalitatea este prioritară. Nimeni nu este mai presus, indiferent ca faci parte din Staff, esti Donator sau Jucator! 2. Respectă și vei fi respectat! Nu iti este permis sa jignești, să ameninți sau să râzi de cineva, indiferent de statutul acelei persoane. 3. Nu aveți voie să abuzați de comenzi sau de grad nicăieri. Mentiune: Aici se mentionează și faptul ca nu aveți voie să va teleportați așa la oricine fără un motiv anume sau să enchantați itemele playerilor fără ca ei să muncească pentru acele enchanturi. 4. In cazul in care aveți acces la /gamemode, nu aveți voie să imparțiți iteme sau să faceți team cu jucatori care nu au acces la această comandă. 5. Nu aveți voie să dați contul de DONATOR altor persoane sau aceștia să aibă acces la cont, indiferent că persoana respectivă este o rudă sau cel mai bun prieten! SANCȚIUNEA FIIND REMOVE! 6. Nu aveți voie sa va dati kit-ul altor jucator! SANCTIUNEA Down / Ban temporar! 7. Nu aveți voie să folosiți nickname-uri multi-colorate și îngroșate! 8. Nu aveți voie să votați la reclamații, cereri unban, cereri unregister, bug-uri cu PRO sau CONTRA! 9. Sunteți obligați să citiți regulamentul și să-l aplicați oricand este nevoie! 10. Nu aveți voie să folosiți următoarele comenzi fără un motiv întemeiat: bc(broadcast)/kill/thor/vanish/invsee/alertall/gmsp(gm3)/tpall! 11. Nu aveți voie să folosiți hack-uri în scopuri personale! Informatii Suplimentare: 1. Scuza 'Imi pare rău, nu am ştiut' folosită la 'Cereri scoatere warn' este complet inutilă şi irelevantă atata timp cat regula era trecută CLAR aici. 2. Off-Topic - Devierea de la subiectul care se discută. 3. Post-Hunt - Goana după post-uri, majoritatea fiind inutile. 4. Double-Post - Două posturi consecutive la interval mai mic de 24 de ore. 5. Post-uri - Mesaje, apar sub avatar. Acest regulament a fost facut special pentru a fi respectat in limita posibilitatilor, avem rugamintea sa il respectati cat este posibil, intelegem ca sunt diferite situatii pe server si o sa incercam sa discutam cu fiecare in parte cand are o problema legata de regulament. cas ATENTIE, aceste informatii pot fi schimbate oricand asa ca avem rugamintea sa le cititi macar o data pe saptamana. ATENTIE, aveti un cuvant cheie pe care trebuie sa il stiti daca sunteti intrebeti la sedinta altfel veti primi WARN! Acest cuvant cheie trebuie sa il cauti in regulament! Cuvantul se v-a schimba o data pe saptamana.
 3. Cererile nu se fac aici + nu ai respectat modelul. https://gods-realm.ro/cereri T/C
 4. Acceptata, ai 24 de ore sa ma contactezi pe discord. Areanydd#3085 Topic Inchis.
 5. Cerere Acceptata. Astept mesaj pe Discord. Areanydd#3085
 6. Ai fost Acceptat. Ai 24 de ore sa ma contactezi pe Discord. Areanydd#3085 Topic Inchis
 7. Anul trecut a fost benefic pentru industria de semiconductori, întrucât vânzările la nivel global au crescut cu peste 25 de procente și au trecut de pragul de 500 de miliarde de dolari pentru prima dată în istorie. Printre cele mai bine vândute componente, regăsim chip-urile DRAM, iar singura mare fabrică din Europa se va extinde pentru a face față cererii. Fabricile din toată lumea au avut probleme în fața unei cereri atât de mari, iar construcția de la zero a unora noi nu este chiar atât de ușoară. În primul rând ai nevoie de materia primă care e greu de obținut, iar în al doilea rând ai nevoie de aparatură specială, precum mașinăriile achiziționate de Intel pentru fabricile sale. În toată nebunia asta, vestea bună este că majoritatea companiilor au început să investească mai mulți bani în infrastructură. Această tendință s-a extins la nivel global, astfel singura fabrică de chip-uri DRAM și NAND din Europa va fi extinsă masiv. Este vorba despre fabrica celor de la Will Elektronic SA, compania din spatele brandului Goodram. Aceasta își va extinde campusul cu 1.140 de metri pătrați și zona de depozitare și logistică cu 1.200 de metri pătrați. Dacă totul merge bine, proiectul va fi gata până la finele acestui an. În același timp, din ce în ce mai multe companii vor să construiască fabrici în Europa. Printre acestea îi regăsim și pe cei de la Intel care vor investi până la 80 de miliarde de dolari pentru a-și construi fabrici în Germania, Franța și Italia cu scopul de a fi mai puțin dependenți de capacitatea de producție din Asia.
 8. Coreea de Nord a reușit să fure iarăși prima pagină a redacțiilor de știri din toată lumea după ce o serie de investigații a dezvăluit faptul că țara asiatică și-a finanțat programul de rachete cu bani obținuți din criptomonede furate. Se pare că în perioada dintre începutul anului 2020 și jumătatea lui 2021, regimul comunist a obținut peste 50 de milioane de dolari prin intermediul unor atacuri cibernetice. Aceste jafuri cibernetice au avut ca țintă cel puțin trei companii din Statele Unite ale Americii, Europa și Asia. Un studiu publicat de Chainalysis sugerează că hackerii din Coreea de Nord au furat nu mai puțin de 400 de milioane de dolari numai anul trecut. Întâmplarea asta nu este nici măcar prima de acest fel: în 2019, reprezentanți ai Națiunilor Unite au declarat că regimul comunist din Coreea de Nord ar fi investit 2 miliarde de dolari în programele de dezvoltare al armelor de distrugere în masă. Această sumă ar fi provenit din atacuri cibernetice sofisticate. În urma acestor întâmplări, Consiliul de Securitate al Națiunilor Unite a interzis țării asiatice să realizeze teste cu arme nucleare și rachete balistice. Desigur, toate aceste măsuri au însemnat fix zero în fața Coreei de Nord, care și-a continuat testele cu arme de distrugere în masă. Dar revenind la metodele de finanțare, se pare că principalii vinovați ar fi membri ai unei grupări numite The Lazarus Group. Aceștia au mai fost acuzați pentru ransomware-ul WannaCry, câteva încercări de a jefui conturile online de la clienți ai băncilor din toată lumea și pentru atacurile cibernetice asupra Sony Pictures din 2014.
 9. Meta a avut un început de an foarte prost, iar după ce a înregistrat pierderi de câteva sute de miliarde de dolari, compania americană anunță că ar putea retrage Facebook și Instagram din Europa. Motivul este destul de simplu: dacă îi va fi interzisă colectarea de date și transmiterea acestora în Statel Unite ale Americii, platforma nu va putea funcționa așa cum o face acum. Conform unui raport realizat de Mashable, întregul sistem din spatele rețelelor funcționează pe baza colectării de date. Meta a mai adăugat și faptul că abilitatea de a distribui și consuma datele utilizatorilor este foarte importantă pentru reclamele care constituie principala sursă de venit a platformei. Deci rămânem fără Facebook? Șansele ca Meta să-și retragă cele mai populare rețele sociale din Europa sunt extrem de mici; ba chiar bat spre imposibil. Nu știu dacă să mă simt bine sau nu din cauza acestei situații. Pe de-o parte, consider că Facebook este o prostie de platformă și chiar cred că am fi mult mai bine fără ea, dar pe de altă parte, o mulțime de business-uri se bazează mult pe aceasta. Dacă ar fi să dispară din piața europeană, ar marca un sfârșit de drum pentru multe companii care se bazează pe promovarea online. Pe de altă parte, avem Instagram. Această platformă a căpătat o popularitate foarte mare în ultimii ani și a devenit destinația #1 pentru tinerii europeni. Dispariția acesteia nu cred că ar avea un impact chiar atât de mare, întrucât reclamele sunt greu de implementat pe platformă și de multe ori sunt ignorate de utilizatori. Acesta este motivul pentru care multe companii încă folosesc Facebook pentru scopuri publicitare. Din partea mea, le urez drum bun și cale bătută amândurora. Platformele acestea au fost subiectul a multe dispute, avem dovezi că ne consumă datele zilnic și am văzut impactul pe care-l au asupra vieților noastre. Strict din această perspectivă, chiar sunt de părere că viață noastră ar fi mai bună fără ele. Voi ce credeți?
 10. Chrome este cel mai popular browser din lume, dar popularitatea acestuia stă și în meme-urile care au apărut de-a lungul anilor. Browser-ul celor de la Google este recunoscut pentru consumul aberant de memorie RAM care sperie chiar și utilizatorii cu sisteme puternice. Însă mulți nu știu că această chestie poate fi rezolvată destul de ușor cu ajutorul unei extensii. Auto Tab Discard va observa tab-urile uitate deschise de utilizator și le va suspenda. Asta înseamnă că le vei putea accesa la fel, numai că va trebui să aștepți ca acestea să fie reîncărcate. Această soluție simplă îți va salva multă memorie RAM care altminteri ar fi utilizată de niște pagini pe care le-ai uitat deschise și pe care probabil nu le vei accesa prea curând, ori vreodată. Am mai văzut treaba asta implementată în Microsoft Edge și urma să devină o funcție de bază și pentru Chrome. După ce s-a dovedit faptul că are un impact măricel asupra procesorului, funcția de memory saving nu a mai fost implementată. Partea bună la Auto Tab Discard este că nu afectează procesorul, fiind doar o extensie din cadrul browser-ului. În schimb, unele pagini ar putea fi afectate de un refresh în sensul în care un video pus pe pauză ar putea s-o ia de la capăt.
 11. Zilele trecute vorbeam despre cum NVIDIA a uitat să mai lanseze RTX 3090 Ti, deși placa trebuia să-și facă apariția încă de la finalul lunii trecute. Și nici nu am apucat bine să facem puțin haz de necaz, că au și început plăcile să își facă apariția. Iar astăzi aflăm și câți rinic… pardon, câți euro va costa o astfel de placă în Europa. În acest moment, cea mai ieftină distribuție căreia îi știm prețul este ASUS TUF GeForce RTX 3090 Ti care se vinde cu 4,332.11€ la un magazin din Estonia. Următoarea este varianta cu overclock din fabrică, al cărui preț este de 4,413.85€. În capătul listei regăsim, desigur, distribuția ROG STRIX care îl va costa pe (ne)fericitul cumpărător nu mai puțin de 4,577.40€. Partea cea mai interesantă este că prețurile plăcilor ASUS sunt mici în comparație cu ce am mai văzut zilele trecute, când primele 3090 Ti-uri și-au făcut apariția la nu mai puțin de 5.500$. Specificațiile încă rămân sub semnul întrebării în acest moment, dar se pare că NVIDIA a dotat RTX 3090 Ti cu un nucleu GA102 care funcționează la putere maximă și module de memorie GDDR6X mai puternice decât cele de pe placa non-Ti. Iar cum producătorul nu ne-a comunicat niciun preț oficial, ori cine știe ce informații despre placă, putem să privim prețurile astea ca fiind pur și simplu relevante. În fine, cât costă toată distracția în bani românești? Păi, ținând cont de faptul că Estonia are cam aceleași taxe ca și România, vorbim despre prețuri care încep de la 21.425 RON. Ori în bani și mai românești, un BMW E90 cu care s-a dus o bătrânică la magazin.
×
×
 • Create New...